Ο νέος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Μιθριδάτης, στο παρελθόν έχει προκαλέσει σάλο με αναρτήσεις του στα social media.

Άνοιγμα στη νεολαία για ακόμα μια φορά επιχείρησε ο Αλέξης Τσίπρας, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Μάλιστα τόσο στο Twitter όσο και στη μεταξύ τους συνάντηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε κάποιους από τους στίχους του άλλοτε μέλους του συγκροτήματος «Ημισκούμπρια».

Επιπλέον, έκανε λόγο για την ανάγκη να έρθει μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο, επαναλαμβάνοντας το σταθερό του προεκλογικό αφήγημα.

Το πόσο προοδευτικό, βέβαια, είναι να καθυβρίζει κανείς τις γυναίκες, να αναρτά μηνύματα γεμάτα σεξισμό και χυδαία υπονοούμενα αλλά και να αποκαλεί τον ίδιο.. Τσιπρουλέτο, μάλλον θα πρέπει να του το απαντήσει ο Μιθριδάτης.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του, μάλιστα, φαίνεται να διαφωνούσε έντονα με τον κ. Τσίπρα, προφανώς στη ρητορική του αντιμνημονίου και σε όσα έλεγε για την Άνγκελα Μέρκελ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν 2011 όταν ο κ. Τσίπρας ζητούσε από την τότε Καγκελάριο να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και ο Μιθριδάτης αποκαλώντας τον

«Τσιπρουλέτο» στο Twitter έλεγε «σιγά μην μας πάρει και π…».

Αντίστοιχου ύφους είναι και πολλά μηνύματα του Μιθριδάτη που αφορούν τις γυναίκες. Με εμφανή υποτίμησή τους, χυδαίες εκφράσεις και σεξουαλική υπονοούμενα, ο νέος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε τον προοδευτισμό του και τον σεβασμό στο γυναικείο φύλλο…

Διαβάστε περισσότερα