Θα συναντηθεί, λέει, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο του ΤΧΣ για να συζητήσουν γύρω από το θέμα της αύξησης της Τρ. Πειραιώς!

Αυτά τα καλά παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ τα έπιασε ο πόνος για την τράπεζα, την οποία επί ημερών τους την τσακίσανε και τη διέλυσαν οι εκλεκτοί τους στη διοίκηση της Πειραιώς, για τους οποίους κάνανε τα στραβά μάτια, καθώς και οι διάφοροι Λογοθέτηδες προνομιακοί συνομιλητές του Μαξίμου τότε και πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου στη χώρα, μπροστά στο οποίο το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά!

Βεβαίως τον φουκαρά τον Κοσκωτά που έκλεψε 30 δις. δραχμές τότε τον κλείσανε καμία εικοσαριά χρόνια στη μπουζού!

Τα λεβεντόπαιδα με τα λευκά κολάρα που λήστεψαν την Πειραιώς τα άφησαν ανεξέλεγκτα, τους έδωσαν χάρη, ασυλία, για παλιά και νέα εγκλήματα!

Θα έχει ενδιαφέρον επομένως να δούμε το περιεχόμενο της συζήτησης μεταξύ ΤΧΣ και επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ που δίδαξε την ελληνική κοινωνία στην πράξη την έννοια και την εφαρμογή των capital controls!!!

Επί τη ευκαιρία, να μην ξεχάσουν στο ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν μαζί στη συζήτηση τον Δ. Κοντοφάκα, αυτό τον «εκλεκτό τεχνοκράτη», παρατρεχάμενο του Δραγασάκη και του Φλαμπουράρη, ο οποίος είναι κατά τεκμήριο «βαθύς γνώστης» των τραπεζικών ζητημάτων …

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.