Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του «τεράστιου» Έλληνα ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, με τη φωνή που έγραψε ιστορία στην χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού των δεκαετιών του ’60 και ’70. Η κηδεία του θα τελεστεί με δημοτική δαπάνη την ερχόμενη Τρίτη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν παλιός κάτοικος Ζωγράφου, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος της περιοχής. Σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας εξέφρασε την μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, σημειώνοντας ότι η προσφορά του στη πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας είναι ανεκτίμητη.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα -μετά από πρόταση του δήμαρχου Ζωγράφου και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου- θα γίνει με δημοτική δαπάνη την ερχόμενη Τρίτη (4/10/2022) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Κόκοτας άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Διαβάστε ακόμη: