Το σπίτι του McNugget αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένα τσόκαρα σε συνεργασία με την Crocs.

Η γκάμα εμπνευσμένη από το γρήγορο φαγητό θα περιλαμβάνει τρία κλασικά Crocs και ένα πέδιλο Crocs με βάση τις μασκότ των McDonald’s Grimace, Hamburglar και Birdie, καθώς και το κλασικό κόκκινο και κίτρινο χρώμα της αλυσίδας.

Θα πωληθούν επίσης μια σειρά από γούρια με θέμα τα McDonald’s που μπορούν να προσαρτηθούν στα τσόκαρα, όπως πατάτες τηγανιτές, το Big Mac και το εμβληματικό λογότυπο Golden Arches.

Τα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν στις 14 Νοεμβρίου, με τιμή από 70 έως 75 δολάρια. Οι ασορτί κάλτσες για κάθε ζευγάρι παπούτσια θα πωλούνται στα 20 $.

Οι πελάτες θα μπορούν να τα αγοράσουν σε καταστήματα λιανικής και σε συνεργάτες χονδρικής της Crocs.

Στο δελτίο τύπου της, η McDonald’s συνέστησε στους θαυμαστές που θέλουν να τραβήξουν ένα ζευγάρι από τα τσόκαρα να ακολουθήσουν τα McDonalds και Crocs στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας μόνο ότι η πτώση θα συμβεί το μεσημέρι στην κεντρική ώρα.

Η συνεργασία με την Crocs είναι η δεύτερη συνεργασία μόδας της McDonald’s τους τελευταίους μήνες.

Τον Αύγουστο, η McDonald’s συνεργάστηκε με τη βρετανική μάρκα πατινιών PALACE για την κυκλοφορία επώνυμων εμπορευμάτων περιορισμένης έκδοσης.

Η Crocs, εν τω μεταξύ, βρίσκεται σε φάση εμπλουτισμού των σειρών με τις συλλεκτικές συνεργασίες της.

Η πιο πρόσφατη επιτυχία της ήταν τον Σεπτέμβριο με ένα τσόκαρο εμπνευσμένο από τον Σρεκ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της Pixar όταν κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι Crocs σχεδιασμένα να μοιάζουν με τον χαρακτήρα Lightning McQueen του «Cars» το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη: