search

LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Σπάει» τη σιωπή του για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν σε μικρότερη και ευαίσθητη ηλικία

221205091150_maurikio

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε στην αποκάλυψη πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από υψηλόβαθμο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

Η σεξουαλική παρενόχληση σημειώθηκε όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν σε μικρότερη και ευαίσθητη ηλικία. Όπως είπε ο ίδιος, ήταν δύο τα άτομα που τον παρενόχλησαν, διευκρινίζοντας πως ο ένας του ζητούσε χρήματα και ο άλλος είχε τις «ανήθικες ορέξεις».

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Στριμώχτηκα στη γωνία, έκανα πολλές ώρες να συνέλθω»

Μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ανήθικη πρόταση, αλλά ήταν ανήθικη πράξη.

«Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία. Πήγα στον γιατρό, έκανα πολλές ώρες να συνέλθω. Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού», δήλωσε.

Μετά την σεξουαλική παρενόχληση ξεκίνησαν οι απειλές από το υψηλόβαθμο στελέχος δισκογραφικής εταιρείας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με είχε απειλήσει πάρα πολύ άγρια κι εγώ ήμουν παιδάκι. Μου έλεγε «θα σε εξαφανίσω», «θα σε καταστρέψω», «δεν θα αφήσω τα τραγούδια σου να παίξουν». Ήταν τόσο έντονα για εμένα αυτά που άκουγα», είπε.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Πώς έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του πριν από μερικές ημέρες σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του J2US, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία, τα εμπόδια που του έβαλε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στην καριέρα του αλλά και την αντίδραση του ίδιου.

«Μου συνέβη σε πολύ ευαίσθητη ηλικία και ήταν μια στιγμή που δεν είχα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω. Μου λένε πολλοί: μα γιατί δεν τον κατήγγειλες; Ζούμε στην εποχή των καταγγελιών και βλέπω όλους αυτούς που καταγγέλλουν που τους βγάζουν το λάδι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, για πράγματα που τα ξέρουμε όλοι χρόνια και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου υψηλόβαθμου στελέχους δισκογραφικής εταιρείας που τον ξέρουμε και τον ξέρετε όλοι. Έχω τραγούδια, έχω δισκογραφία το 2013, το 2015, το 2017. Αυτά τα τραγούδια, ενώ έκαναν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, δεν γίνονταν ποτέ επιτυχία» ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος και 1-2 άλλοι, που δεν με έκαναν μέρος του συστήματος γιατί ακριβώς δεν ανταποκρίθηκα σε αυτές τις ανώμαλες προθέσεις τους, με μπλόκαραν κυριολεκτικά από τα playlists. Ο οργανισμός μου αντέδρασε πάρα πολύ αυθόρμητα. Θυμάμαι ότι του έδωσα μία σπρωξιά, ακόμα πρέπει να την θυμάται» επεσήμανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε ακόμη: