search

AREA 51

Δεν βάζουν μυαλό με τον Γιώργο Στασινό στο Μαξίμου – Αντί να τον στείλουν από εκεί που ήρθε του δίνουν το «πράσινο φως» για το ΤΕΕ!

Ο «νταραβεριτζής» των εργολάβων, με την ωμή παρέμβαση στον διαγωνισμό της Ψυττάλειας, τις ψηφιακοποιήσεις και τα κτιριακά στην Κηφισίας, διεκδικεί και πάλι το ΤΕΕ!

Δεν βάζουν μυαλό με τον Γιώργο Στασινό στο Μαξίμου - Αντί να στείλουν από εκεί που ήρθε του δίνουν το «πράσινο φως» για το ΤΕΕ!

Δυστυχώς στο Μαξίμου δεν βάζουν μυαλό! Αντί να στείλουν από εκεί που ήρθε αυτό τον Στασινό, που μόνο ζημιά έχει προκαλέσει και ζητήματα έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, κάνοντας κατάχρηση της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού που τον έβαλε στο κάδρο των μεγάλων έργων, με αποτέλεσμα να παριστάνει άλλοτε τον παράγοντα και άλλοτε τον «θεσμικό» νταραβεριτζή, του έδωσαν το «πράσινο φως» για να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του ΤΕΕ.

Δηλώνοντας «φίλος του πρωθυπουργού» και συμμετέχοντας σε συσκέψεις και τηλεδιασκέψεις του Υπ. Υποδομών, ο Στασινός άρχισε τα κολιτιλίκια και τα «σούρτα φέρτα» με τους εργολάβους και τους διοικητές των οργανισμών!

Και έμεινε στην ιστορία για την παρωδία του διαγωνισμού της Ψυττάλειας, μιας δήθεν θεσμικής γνωμοδότησης, στην ουσία ωμής αντισυνταγματικής παρέμβασης σε διαγωνιστική διαδικασία (που κατέπεσε από το ΣτΕ) προς το ΔΣ του Συριζαίου Σαχίνη, ο οποίος υπάρχει ως μάνατζερ σήμερα και δεν έχει αποπεμφθεί, αποκλειστικά και μόνο γιατί η σύζυγος του υπήρξε φίλη του πρωθυπουργού από την εποχή του Κολλεγίου!

Και η πιάτσα βοά την ώρα τούτη και για τον τρόπο που χειρίστηκε και χειρίζεται ο Στασινός δύο διαγωνισμούς: έναν που αφορά ψηφιοποιήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων και άλλον έναν που αφορά κτιριακά του ΤΕΕ στην Λεωφόρο Κηφισίας! Αυτά προς το παρόν…

Διαβάστε ακόμη: