search

AREA 51

Η Lamda Development, το μάζεμα των εκδιωχθέντων, οι άσκοπες συσκέψεις και η αναγκαιότητα ενημέρωσης του βασικού μετόχου!

Αυτό που βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ένα μάζεμα στελεχών τα οποία είτε τα έχουν διώξει οι επιχειρήσεις και οργανισμοί που εργάζονταν, είτε προσλαμβάνονται καθ’ υπόδειξη τρίτων!

Η Lamda Development, το μάζεμα των εκδιωχθέντων, οι άσκοπες συσκέψεις και η αναγκαιότητα ενημέρωσης του βασικού μετόχου!

Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μια μεγάλη ανησυχία ως προς τον τρόπο που δουλεύει και λειτουργεί η Lamda Development καθώς αυτό που παρατηρείται εμφατικά το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ένα μάζεμα στελεχών τα οποία είτε τα έχουν διώξει οι επιχειρήσεις και οργανισμοί που εργάζονταν, είτε προσλαμβάνονται καθ’ υπόδειξη τρίτων στα πλαίσια ανειλημμένων υποχρεώσεων!

Από μέσα από την Lamda (πηγές που έχουν απευθείας πρόσβαση στον Σπ. Λάτση και όχι στον υπάλληλο του, Οδ. Αθανασίου) μου λένε ότι είναι θέμα πλέον ημερήσιας διάταξης οι άσκοπες και χωρίς αποτέλεσμα συσκέψεις, όπου δήθεν υψηλόβαθμα και εξειδικευμένα στελέχη αμπελοφιλοσοφούν, καθώς και τα χωρίς κανένα νόημα ΔΣ!

Όλα τούτα συγκροτούν μια εικόνα στασιμότητας, εγκλωβισμού και τέλματος που δεν συνάδει με τους ρυθμούς και την αποτελεσματικότητα που έχουν προβλεφθεί!

Διερωτώμαι, όλα αυτά τα ξέρει ο βασικός μέτοχος Σπύρος Λάτσης;

Διαβάστε ακόμη: