Η Warply, από τις γνωστότερες εταιρείες fintech στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA), ανακοίνωσε την υπογραφή μνημονίου συμφωνίας (MOU) με τη Mastercard, την παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας στον κλάδο των πληρωμών. Αυτή η στρατηγική συμμαχία βασίζεται στην υπάρχουσα σχέση τους σε διάφορα μέρη του κόσμου μέσω του Start Path, του βραβευμένου παγκόσμιου προγράμματος ενεργοποίησης fintech της Mastercard.

Η συνεργασία πρόκειται να τροφοδοτήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό σε διάφορους τομείς και βασικές αγορές στην περιοχή MENA, συμπεριλαμβανομένου του Κουβέιτ, του Κατάρ, του Ομάν, των ΗΑΕ και του Πακιστάν. Σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου Συνεργασίας, οι ηγέτες του κλάδου θα συνδημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις προσαρμοσμένες για κρατικούς φορείς, μεγάλους εμπόρους και τράπεζες.

Σύμφωνα με τις φιλοδοξίες των δύο μερών να ανταποκριθούν στις ευρείας κλίμακας ανάγκες των εμπόρων, η συνεργασία θα εισαγάγει ελκυστικές προσφορές που συνδέονται με κάρτες και θα παρέχει απρόσκοπτες εμπειρίες εξαργύρωσης σε συστήματα σημείου πώλησης (POS) και ePOS.

Ο JK Khalil, Γενικός Διευθυντής Cluster της Mastercard στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Warply, μια εταιρεία που μοιράζεται το όραμά μας για ένα συνδεδεμένο, χωρίς αποκλεισμούς μέλλον και κατανοεί τις μοναδικές απαιτήσεις και ευκαιρίες της αγοράς MENA. Η επιτυχία της Warply μιλά για τη δύναμη του βραβευμένου προγράμματος Start Path της Mastercard και ανυπομονούμε να εμβαθύνουμε τη σχέση μας καθώς τροφοδοτούμε περαιτέρω τον ψηφιακό μετασχηματισμό στις αγορές που εξυπηρετούμε».

Μιλώντας με την ευκαιρία, ο John Doxaras, Διευθύνων Σύμβουλος της Warply, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία με τη Mastercard δεν είναι απλώς μια ακόμη συνεργασία, είναι μια απόδειξη του οράματός μας για μια πιο ολοκληρωμένη και ψηφιακά περιεκτική περιοχή MENA. Μαζί, μπορούμε να επιταχύνουμε την παράδοση απαράμιλλων αξία για τους καταναλωτές, τους εμπόρους και τους εκδότες».

Σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη σφαίρα της καινοτομίας fintech, αυτή η συνεργασία μεταξύ της Warply και της Mastercard υπογραμμίζει τη δέσμευση των δύο οργανισμών να δημιουργήσουν ένα ισχυρό ψηφιακό οικοσύστημα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.