Κινητήρας, κιβώτιο ταχυτήτων και μετάδοση με εγγύηση δέκα χρόνων πλέον για κάθε μοντέλο της Maserati. Τέτοια κάλυψη δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ σε πολυτελή αυτοκίνητα και η Maserati φρόντισε για αυτό παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «Extra10 Warranty Program».

Πρόκειται ένα νέο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης που επιτρέπει να επεκτείνετε τόσο πολύ την κάλυψη των εξαρτημάτων κίνησης. Όσοι είναι ήδη ιδιοκτήτες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση του αυτοκινήτου τους και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας «Extra10 Warranty Program» από τις επίσημες αντιπροσωπείες.

Ο ιδιοκτήτης θα μπορεί επίσης να απεικονίσει όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορούν να συνδυαστούν με το πρόγραμμα Εγγύησης Extra10, όπως η παραλαβή και η επιστροφή στο σπίτι, το γραφείο, αυτοκίνητο αντικατάστασης και άλλες υπηρεσίες.

Στην πραγματικότητα, η Maserati έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο Personal Service Lab, το οποίο έχει οριστεί για τη δημιουργία υπηρεσιών και προσφορών εστιασμένων στις ανάγκες των ιδιοκτητών. Η υπηρεσία Extra10 Warranty Program προστίθεται στο υπάρχον πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για όλους τους ιδιοκτήτες που κατέχουν οποιοδήποτε μοντέλο της Maserati «ηλικίας» εντός εννέα ετών και έξι μηνών από την ημερομηνία εγγραφής της άδειας και χωρίς όριο χιλιομέτρων).

Για τη Maserati και γενικότερα για τους πελάτες πολυτελών αυτοκινήτων, αυτή είναι μια σημαντική καινοτομία που τους επιτρέπει να εδραιώσουν το κύρος των αυτοκινήτων τους με την πάροδο του χρόνου και επομένως να έχουν καλύτερη υπολειμματική αξία στα μεταχειρισμένα οχήματα.