“Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη των γεγονότων, η αδερφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα”, είπε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, 55, σε μια αποκλειστική δήλωση.

«Νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει», προσθέτει η Mariah Carey. «Εκτιμώ την αγάπη, την υποστήριξη και τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητά μου κατά τη διάρκεια αυτής της αδύνατης περιόδου».

Καμία άλλη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των αιτιών θανάτου της Patricia και της Alison, δεν είναι γνωστές αυτή τη στιγμή.

Η Πατρίσια, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Άλφρεντ Ρόι Κάρεϊ, ήταν τραγουδίστρια όπερας και προπονήτρια φωνητικής που είχε εκπαιδευτεί στο Τζούλιαρντ προτού το ζευγάρι υποδεχτεί την Άλισον, τη Μαράια και τον γιο της Μόργκαν. Οι γονείς αργότερα χώρισαν όταν ήταν 3 ετών.

Η σχέση της Mariah με τη μητέρα της – από την οποία κληρονόμησε τα φωνητικά της ταλέντα – ήταν περίπλοκη σε όλη της τη ζωή.

“Όπως πολλές πτυχές της ζωής μου, το ταξίδι μου με τη μητέρα μου ήταν γεμάτο αντιφάσεις και ανταγωνιστικές πραγματικότητες. Ποτέ δεν ήταν μόνο ασπρόμαυρο – ήταν ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο συναισθημάτων”, έγραψε στα απομνημονεύματά της το 2020, The Meaning της Mariah Carey.

«Η σχέση μας είναι ένα αγκαθωτό σχοινί περηφάνιας, πόνου, ντροπής, ευγνωμοσύνης, ζήλιας, θαυμασμού και απογοήτευσης», συνέχισε η Μαράια στο βιβλίο. «Μια περίπλοκη αγάπη δένει την καρδιά μου με την καρδιά της μητέρας μου».

Παρά τα σκαμπανεβάσματα τους, η Μαράια διατήρησε σχέση με τη μητέρα της. Το 2010, βρέθηκαν μαζί για το Mariah Carey: Merry Christmas to You special του ABC και ερμήνευσαν ένα εορταστικό ντουέτο μητέρας-κόρης του “O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus”.

Η Μαράια αφιέρωσε επίσης τα απομνημονεύματά της εν μέρει στην Πατρίσια. «Και στην Πατ, τη μητέρα μου, η οποία, μέσα από όλα αυτά, πιστεύω ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε», έγραψε. «Θα σε αγαπώ όσο καλύτερα μπορώ, πάντα».

Η σχέση της Mariah με την Alison ήταν επίσης αρκετά περίπλοκη. Η σταρ έγραψε στα απομνημονεύματα ότι ήταν, τουλάχιστον εκείνη την εποχή, «συναισθηματικά και σωματικά πιο ασφαλές για μένα να μην έχω καμία επαφή» μαζί της ή με τον Morgan.

Διαβάστε ακόμη: