Αυτοβιογραφική ταινία που θα βασίζεται στο βιβλίο της «The Meaning of Μariah Carey» θέλει να δημιουργήσει η Mariah Carey. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Jimmy Fallon στην εκπομπή «The Tonight Show», η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» αποκάλυψε ότι ήδη γίνονται συζητήσεις για τη μεταφορά της αυτοβιογραφίας της στον κινηματογράφο.

«Μιλάμε για μερικά πράγματα. Αισθάνομαι πραγματικά ότι πρέπει να συμβεί. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος μου, αλλά ήταν σημαντικό να γράψω το βιβλίο πρώτα, επειδή υπάρχουν τόσα πολλά και μετά έπρεπε να διαλέξουμε και να επιλέξουμε πώς να τα μεταφράσουμε», εξήγησε.

Ο Jimmy Fallon ρώτησε στη συνέχεια τη Mariah Carey αν θα αναλάβει το εγχείρημα ο αγαπημένος της σκηνοθέτης Lee Daniels, με τον οποίο τραγουδίστρια συνεργάστηκε το 2009 στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Precious». «Αγαπάμε τον Lee. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου φίλους και με καταλαβαίνει με έναν τρόπο που οι περισσότεροι δεν το κάνουν. Αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω ναι, όχι, ίσως. Μόνο ο Lee διαρρέει λίγα πράγματα», απάντησε.

Όσον αφορά την επιλογή της ηθοποιού που θα μπορούσε να την υποδυθεί στην οθόνη, η Mariah Carey παραδέχτηκε ότι η απόφαση θα είναι δύσκολη.

«Δεν γνωρίζω. Σκεφτόμαστε διάφορες προσεγγίσεις. Θα πρέπει να έχουν αρκετά μεγάλο εύρος», σχολίασε σχετικά με τις πιθανές υποψήφιες για το ρόλο.