Ο Θοδωρής Μαραντίνης το πρωί του Σαββάτου παραχώρησε συνέντευξη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έλυσαν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι προσπάθησε πολύ για να μην επηρεαστούν τα παιδιά του από την έκταση που έλαβε το θέμα της δικαστικής τους διαμάχης με την παρουσιάστρια.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου του είπε: «Δεν περίμενα να φτάσει το θέμα σας με τη Σίσσυ στα δικαστήρια» εκείνος σχολίασε: «Καταρχάς αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων, άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο. Εμένα με στεναχωρεί και με απογοήτευσε πάρα πολύ και λογικό. Από κει και πέρα όμως για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία ίσως και να δω ενδεχομένως.. κάποιος για να φτάσει εκεί να πάει κάποιον δικό του άνθρωπο εκεί, υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν κατάλαβα το λόγο να τον έχω μερίδιο ευθύνης γιατί σε μία σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο όταν κάτι πάει καλά πάντα».

Έπειτα ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε: «Βλέπεις ότι φταίνε και οι δύο, είναι συγκοινωνούντα δοχεία, βάζει ο ένας βάζει ο άλλος κι αυτό κάπου ισορροπεί σε σχέση ότι έχει βάλει ο καθένας οπότε εγώ προσπαθώ να δώσω την προσοχή μου αλλού. Είμαι σίγουρος ότι θα το αντιμετωπίσω και το focus μου παραμένει στο να μπορώ να είμαι εγώ καλά και υγιής και πάνω απ’ όλα να είμαι όσο το δυνατόν καλός πατέρας και να προσπαθήσω να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. Γιατί στην πράξη δεν τους αφορά αυτό. Φαντάζομαι πως όλο αυτό τα ακούμπησε.

Μιλήσαμε αρκετά, προσπάθησα να μην τους αγγίξει πολύ. Και επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ όμορφα θεμέλια θεωρώ στη σχέση που έχουμε και έχω και εγώ με τα παιδιά μου. Νιώθω ότι καταλαβαίνω ότι αυτό είναι ένα πυροτέχνημα στο σύνολο της σχέσης με τους γονείς τους οπότε θεωρώ ότι δεν το λάβανε τόσο βαριά όσο το έχω λάβει εγώ».

Διαβάστε ακόμη: