Αν θυμάσαι την Καλομοίρα του Fame Story, 19 χρόνια πριν, δεν θα πιστεύεις τη μεταμόρφωση με hot ολόσωμο μαγιό!

Η τραγουδίστρια που μένει εδώ και δεκαετίες στις ΗΠΑ, έχει αποφασίσει τη φετινή χρονιά να μας δείξει πόσο έχει ωριμάσει.

Η Καλομοίρα από τότε που έγινε ξανθιά δεν θυμίζει σε τίποτα το ξεκίνημά της. Το μικρό κορίτσι μεταμορφώθηκε σε hot γυναίκα και ποζάρει αλά Pamela Anderson.

Η Καλομοίρα λοιπόν, που ξεκίνησε τις αλλαγές από πέρσι με τα πλατινέ μαλλιά της, πόζαρε με hot ολόσωμο και κατακόκκινο μαγιό ποζάροντας σαν άλλη Pamela στον λογαριασμό της στο Tik Tok, δίνοντας μια γεύση από το βίντεό της και στον λογαριασμό της στο Instagram που έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο followers.

Η Καλομοίρα πιο hot από ποτέ - Ποζάρει «αλά Pamela Anderson» φορώντας κόκκινο ολόσωμο μαγιό

Η ίδια είχε εξηγήσει για την αλλαγή της:

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και λέω στον Γιώργο θα γίνω εντελώς ξανθιά και θα κοντύνω τα μαλλιά mου σε πειράζει; μου λέει δεν με νοιάζει. Πάω στην κομμώτριά μου και το είπα και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη.

Στον ένα μου γιο τον Νίκο δεν του αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me; Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή»,τόνισε η Καλομοίρα.

@itskalomira This is the right way to answer the “How are you” question darlings 😂🥂 #Kalomira #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktok #greece #usa #Enews ♬ original sound – E! News

 

Διαβάστε ακόμη: