Η πολυτέλεια στη θάλασσα είναι αδιαμφισβήτητα το «Αγιο Δισκοπότηρο» για κάθε εταιρεία που σχεδιάζει super yachts. Στην περίπτωση του 72μετρου «Admiral» η The Italian Sea Group φαίνεται ότι άφησε στην άκρη τους πειραματισμούς κι αποφάσισε να ποντάρει στα σίγουρα, επιλέγοντας ένα εμβληματικό όνομα για το εσωτερικό design του πλοίου: τον έναν και μοναδικό Τζόρτζιο Αρμάνι.

Το αποτέλεσμα της αμιγώς ιταλικής συνεργασίας, η οποία είχε αρχικά ανακοινωθεί στις 30 Μαρτίου 2021, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός γκαλά στη Marina di Carrara, έδρα της κατασκευάστριας εταιρείας, στις 11 Φεβρουαρίου.

Μέλος της σειράς «Admiral» της The Sea Italian Group, το megayacht του Τζόρτζιο Αρμάνι συνδυάζει τις εξαιρετικές πτυχές του ναυπηγικής και του κόσμου της μόδας. Οι χρυσές πινελιές υπογραμμίζουν τους γήινους τόνους του εσωτερικού, με τη διακριτική τους προσθήκη στα μεγάλα φωτιστικά και σχεδιαστικά στοιχεία που προέρχονται από την Armani/Casa.

Λεπτές κουρτίνες με το ημιδιαφανές υλικό τους καλύπτουν χωρίς να εμποδίζουν τη θέα της θάλασσας ενώ λειτουργούν και ως διαχωριστικά στους χώρους χωρίς να απομονώνουν εντελώς τον ένα από τον άλλον.

Μεγάλοι, ορθογώνιοι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια και ριχτάρια προσκαλούν τους επισκέπτες του γιοτ να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ τους. Φαίνεται επίσης να υπάρχει ένας ειδικός, λιτός χώρος τραπεζαρίας δίπλα στον κοινόχρηστο χώρο, εάν οι επισκέπτες προτιμούν ένα πιο οικείο περιβάλλον.

Εδώ, οι άνετες πολυθρόνες σε μπεζ χρώμα αντικαθιστούν τις συνηθισμένες καρέκλες τραπεζαρίας ώστε να συνάδουν με τη συνολική ατμόσφαιρα του σκάφους.

Στους εξωτερικούς χώρους του megayacht, καθιστικά σε σχήμα L υποδέχονται τους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή. Το βράδυ, μια απαλή λάμψη ξεχύνεται την ατμόσφαιρα καθώς το ξύλινο κατάστρωμα περιτριγυρίζεται από ειδικά σχεδιασμένα ενσωματωμένα φωτιστικά.

Οι πλήρεις προδιαγραφές του σκάφους θα αποκαλυφθούν σύντομα, αλλά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εταιρεία, το «Admiral» περιλαμβάνει μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις, όπως ένα sun deck, αίθουσα προβολής, γυμναστήριο, αίθουσα μασάζ και φυσικά ένα γενναιόδωρο beach club.

Διαβάστε ακόμη: