Σχεδόν 3 χρόνια μετά το διαζύγιο τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για την διατροφή των παιδιών τους.

Η παρουσιάστρια κατηγορεί τον τραγουδιστή πως δεν πληρώνει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει όταν πήραν το διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και τα όσα έχουν ακουστεί στο δικαστήριο, ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε συγκεκριμένες φορές την διατροφή που είχε συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος.

Τώρα ο Μαραντίνης φέρεται να διεκδικεί την συνεπιμέλεια των δυο παιδιών που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου και η κίνηση του αυτή ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια.

Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει αντιδράσει στην απόφαση αυτή.

Αν μετά το αίτημά του τραγουδιστή, το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου, αναλόγως με τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

Συνεπιμέλεια διεκδικεί ο Θοδωρής Μαραντίνης – Τι αλλάζει

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που αλλάξει η συνεπιμέλεια, μιλώντας στην εκπομπή «T-live».

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή, αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά.

Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

 

Διαβάστε ακόμη: