Ο Τζακ Γκρίλις, μετά την κατάκτηση του FA Cup και του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι, αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του, ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

Μπορεί η Σίτι να «κυνηγά» το τρεμπλ αφού το προσεχές Σάββατο θα αγωνισθεί με αντίπαλο την Ίντερ για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ (10/06, 22:00) όμως, ο 27άχρονος Βέλγος θέλησε να… γιορτάσει το νταμπλ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αγόρασε μία Λαμποργκίνι, της οποίας η αξία υπολογίζεται στα 245 χιλιάδες ευρώ. Το πλέον εντυπωσιακό στο αυτοκίνητο που αγόρασε, είναι το… χρώμα του.

Ο ποδοσφαιριστής των «πολιτών», που εφέτος σημείωσε 5 τέρματα και μοίρασε 11 ασίστ, άφησε το καινούργιο του αυτοκίνητο στα… χέρια του Κύπριου Γιάννη Χαραλάμπους, προκειμένου να το προσαρμόσει στα δικά του γούστα, σε απόλυτο βαθμό. Συγκεκριμένα, ο Γκρίλις διάλεξε την απόχρωση του μπλε που έχει η Μάντσεστερ Σίτι στη φανέλα, ώστε να ξεχωρίζει και να καθιστά μοναδική την καινούργια του Λαμποργκίνι.

Η Lamborghini Performante Urus ξεχωρίζει με την εκκεντρική της εμφάνιση, αλλά και με τους 666 ίππους της. Οι επιδόσεις αυτής της έκδοσης είναι «εκρηκτικές», αφού «πιάνει» τα 100 χιλιόμετρα σε 3.3 δευτερόλεπτα, ενώ, η τελική ταχύτητα «αγγίζει» τα 306 χιλιόμετρα / ώρα.

Διαβάστε ακόμη: