Viral έχει γίνει το επικό τρολάρισμα της Κιμ Καρντάσιαν, στην αδερφή της, Κένταλ Τζένερ, με το μπλουζάκι και τους πέντε πρώην της που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Οι αδερφές Καρντάσιαν μάλλον βαριούνται υπερβολικά και η Κιμ αποφάσισε να… τσιτώσει λίγο την αδερφή της, χρησιμοποιώντας την… αδυναμία της στους ΝΒΑers.

Η Κένταλ Τζένερ, αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, είναι γνωστό ότι έχει μια προτίμηση στους αθλητές του ΝΒΑ. Η ίδια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια… πεντάδα από πρώην, γεγονός που εξίταρε τη φαντασία της διασημότερης των αδελφών, Κιμ.

Εκτός από τους Γκρίφιν, Κλάρκσον και Μπούκερ, ο Κάιλ Κούζμα και ο Μπεν Σίμονς συμπληρώνουν την αρχική πεντάδα των αθλητών που ήταν με την Κένταλ Τζένερ.

Κιμ Καρντάσιαν: Το απίστευτο… τρολάρισμα στην αδερφή της με «συνεργό» την κόρη της

Η Κιμ εθεάθη να φορά ένα μπλουζάκι σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον κοινό της λογαριασμό στο TikTok με την κόρη της Νορθ.

Ο Μπούκερ είναι ο πιο πρόσφατος πρώην φίλος από την αρχική πεντάδα, αυτός που είχε πιθανώς τη μεγαλύτερη σχέση με την αδερφή της Κιμ. Αν και η Τζένερ έχει δείξει προφανές ενδιαφέρον για τα ταλέντα του ΝΒΑ, φαίνεται ότι πλέον ένιωσε έλξη προς τους καλλιτέχνες.

Η ίδια βγαίνει με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Bad Bunny και μάλιστα, εθεάθη σε έναν αγώνα πλέι οφ των Λος Άντζελες Λέικερς με τον ράπερ τον Μάιο.

Οι δυο τους έγιναν πρωτοσέλιδο για την εμφάνισή τους και μια viral εικόνα του Bad Bunny να μιλάει στο αυτί της που γρήγορα έγινε μιμίδιο.

@kimandnorthhair time♬ original sound – &lt3

Διαβάστε ακόμη: