Η δημοσιογράφος του CBS Miami, Σαμάνθα Ριβέρα, έχει γίνει viral χάρη σε ένα βίντεο, στο οποίο καταγράφεται να σπρώχνει με το χέρι της οπαδό που προσπάθησε να μπει στο πλάνο της την ώρα που κάνει τηλεοπτική μετάδοση.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικό του Stanley Cup (πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου) στο Λας Βέγκας το βράδυ της Δευτέρας.

Η ίδια η ρεπόρτερ, Σαμάνθα Ριβέρα, μιλώντας στην ιστοσελίδα SI για το περιστατικό, είπε χαρακτηριστικά: «Έβλεπα δύο τύπους με την άκρη του ματιού μου. Φαινόταν σαν να με κοιτούσαν επίμονα λίγο πριν βγω στον αέρα, και νομίζω ότι κάποια στιγμή τους είδα να με δείχνουν. Αλλά ήμουν ήδη στον τηλεοπτικό αέρα και φοβόμουν ότι θα ξεκινούσα νωρίτερα, οπότε ήθελα να κάνω νόημα στον εικονολήπτη, αλλά δεν μπορούσα, οπότε απλά τον παρακολουθούσα. Και τότε δεν ξέρω αν τον άκουσα ή αν τον ένιωσα, αλλά τον αισθάνθηκα, και μόλις το έκανα, έβγαλα το χέρι και τον έσπρωξα. Είχα ενοχληθεί πολύ. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις σχόλια του τύπου: «Είμαστε περήφανοι για σένα», «Ωραία δουλειά»- αλλά μετά έχεις όλους τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν τα μέσα ενημέρωσης και λένε: «Γιατί ήσουν εκεί;». Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή η θέση ήταν κρατημένη για το κανάλι. Η ασφάλεια ήταν εκεί. Δεν ξέρω γιατί δεν έδιναν τόσο μεγάλη προσοχή όσο εμείς, αλλά προφανώς μόλις με είδαν να προσπαθώ να τον απομακρύνω, τότε τον άρπαξαν».

Ερωτηθείσα αν στην καριέρα της τής έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό, απάντησε: «Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη όταν εργαζόμουν στο Σαν Ντιέγκο. Δεν νομίζω ότι το έκανε επίτηδες … ίσως το έκανε, αλλά ήταν ένας άνδρας που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του, και αντί να πάει γύρω μου ή πίσω μου, ήρθε ακριβώς μπροστά μου, μπροστά από την κάμερά μου, και παραλίγο να σκοντάψω. Έτσι, αυτή ήταν η μία και μοναδική φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο και κατά κάποιο τρόπο με προετοίμασε για αυτό που συνέβη. Αλλά τίποτα τόσο τρελό όσο χθες το βράδυ».

Διαβάστε περισσότερα