Η γνωστή τραγουδίστρια Μαντόνα συνηθίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει. Η «βασίλισσα» της ποπ «ταρακούνησε» το Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών, όπου ποζάρει γυμνόστηθη.

Η Μαντόνα πόζαρε φορώντας μόνον ένα κορμάκι – κορσέ το οποίο την κάλυπτε από την μέση και κάτω, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία. Οι τολμηρές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε story και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Στο ένα από αυτά, η τραγουδίστρια σκύβει μπροστά στον φωτογραφικό φακό και κρύβει το στήθος της πίσω από μία φράση. «Από τα ζαχαρωτά, πήγα στα λεφτά», γράφει η Μαντόνα.

Μαντόνα

Στην συνέχεια, ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία χωρίς μπλουζάκι, στην οποία ποζάρει όρθια μπροστά στην κάμερα, έχοντας καλύψει τις θηλές της με δύο «αυτοκόλλητα», ένα γλειφιτζούρι και το σήμα των δολαρίων.

Μαντόνα

Η Μαντόνα ποζάρει τόπλες στο κρεβάτι της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα δημοσιεύει στο Instagram τολμηρές φωτογραφίες, πριν από λίγο καιρό η ίδια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των φανς της.

«Οι πρόβες είναι μορφή βασανιστηρίου…», είχε γράψει η 63χρονη τραγουδίστρια, που φωτογραφήθηκε στο καινούργιο της σπίτι, στη Νέα Υόρκη, όπου περνά πλέον τον περισσότερο χρόνο της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες υπήρχαν και μερικές όπου ποζάρει με ένα διχτυωτό καλσόν, κρύβοντας το στήθος με τα χέρια της αλλά και μία κοντινή από το κάτω εσώρουχό της.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της κατενθουσιάστηκαν με τα στιγμιότυπα, αν και πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι η τραγουδίστρια προσπαθούσε να βρει ρούχο για το επερχόμενο Met Gala, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: