Η Μαντόνα κατάφερε να προκαλέσει χαμό γύρω από το όνομά της και να βάλει «φωτιά» στα social media, με ένα μόνο βίντεο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Αυτή τη φορά, η Μαντόνα, άφησε να εννοηθεί πως είναι γκέι, χωρίς όμως να το πει «ανοιχτά».

Μαντόνα: «Αν αστοχήσω, είμαι γκέι!»

Η 64χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια στο μπάνιο της, να προσπαθεί να πετάξει να βάλει καλάθι με ένα ζευγάρι ροζ εσώρουχα στον κάδο απορριμμάτων και να αστοχεί εντελώς.

«Αν αστοχήσω, είμαι γκέι!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης και δημιούργησε χαμό γύρω από την σεξουαλικότητά της καθώς… αστόχησε να βάλει καλάθι.

@madonna♬ original sound – nudy georges

Aν και η Μαντόνα δεν έχει πει ποτέ πως βρίσκεται σε σχέση με γυναίκα, τα… καυτά φιλιά που έχει ανταλλάξει με γυναίκες έχουν «γράψει».

Αρχικά, είχε ανταλλάξει καυτά φιλιά με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τη Χριστίνα Αγκιλέρα στα MTV Video Music Awards του 2003, ενώ πρόσφατα, στα γενέθλια των 64 χρόνων αντάλλαξε καυτά φιλιά με τις φίλες της στο πίσω μέρος της λιμουζίνας της.

Μαντόνα: Η αντίδραση των followers της και τα σχόλια που δέχθηκε για το βίντεο που ανέβασε

Τα σχόλια στο βίντεο της Μαντόνα ήταν χιλιάδες, με τους περισσότερους από τους followers της τραγουδίστριας να προβληματίζονται για το αν είναι αλήθεια τα όσα λέει.

«Κάνεις come out στα 64 σου;» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Μήπως μόλις είδα τη Madonna να κάνει coming out, μπράβο της».

Διαβάστε ακόμη: