Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα μαγιό, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Αν και εσύ είσαι σε αναζήτηση του κατάλληλου μαγιό, αυτό το άρθρο θα σου «λύσει» τα χέρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolorès 🌞🎞 (@dolorescfr)

Ακόμα κι αν υπάρχουν νέα trends που αφορούν τα μαγιό, αυτό που χρειάζεται να σε απασχολήσει περισσότερο είναι να επιλέξεις σχέδια που θα σε κάνουν να νιώθεις τέλεια με το σώμα σου και θα μπουστάρουν την αυτοπεποίθησή σου.

Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου:

  • Σωματότυπος: Κάθε σχήμα σώματος έχει διαφορετικές ανάγκες. Αναζήτησε μαγιό που αναδεικνύουν τα «δυνατά» σημεία του δικού σου σώματος και καλύπτουν περισσότερο τις περιοχές που «υπάρχει το πρόβλημα».
  • Υλικό: Διάλεξε μαγιό που είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία προσφέρουν καλή εφαρμογή και αίσθηση στο δέρμα.
  • Νούμερο: Τα μαγιό θα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο χαλαρώνεις στην παραλία, συνεπώς το να βρεις το σωστό νούμερο για το σώμα σου είναι πολύ σημαντικό.
  • Υποστήριξη: Αν χρειάζεσαι περισσότερη υποστήριξη στο στήθος, επίλεξε μαγιό με ενσωματωμένη ενίσχυση, μπανέλες ή ρυθμιζόμενες τιράντες.
  • Τύπος διακοπών: Σκέψου τον τύπο διακοπών που προτιμάς να κάνεις. Για παράδειγμα, εάν είσαι fan των θαλάσσιων αθλημάτων ή του beach volley, ένα αθλητικό, σφιχτό μαγιό είναι ιδανικό για τις εν λόγω δραστηριότητες, καθώς θα προσφέρει ελευθερία κινήσεων.
  • Αυτοπεποίθηση: Τέλος, το σημαντικότερο tip είναι να νιώθεις άνετα και αυτοπεποίθηση μέσα στο μαγιό σου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolorès 🌞🎞 (@dolorescfr)

Διαβάστε περισσότερα