Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που διέρρευσε τη φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο, με την οικογένειά του να έχει προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Live News», ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν την εξέταση του ιατροδικαστή και πριν επιληφθούν οι υπάλληλοι του νεκροτομείου.

Έτσι οι υποψίες εστιάζονται στα ένδεκα γραφεία τελετών των οποίων οι υπάλληλοι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο νεκροτομείο για άλλες σωρούς.

mad clip

Επίσης, υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Tlive», πρόκειται για φωτογραφία που «φαίνεται να μπήκε κάποιος και να την έβγαλε κλεφτά, δεν είναι φωτογραφία που μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια δικογραφία για παράδειγμα».

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip.

«Δυστυχώς υπάρχουν και παλιάνθρωποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά», προσέθεσε, ξεσπώντας για ακόμα μια φορά.

Οι αντιδράσεις μετά τη διαρροή της εν λόγω φωτογραφίας του Mad Clip συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του Mad Clip αναζητούν την προέλευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και ψάχνουν στοιχεία για το ποιος είναι αυτός που την διέρρευσε.

Υπενθυμίζεται πως για το εν λόγω θέμα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI και πρώην στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στον Τομέα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, τονίζοντας πως οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν.

«Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η φωτογραφία υπάρχει ακόμα και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Κάθε άνθρωπος που συνδέεται στο διαδίκτυο αφήνει ένα ηλεκτρονικό ίχνος».

«Ό,τι γράφεται, γράφεται για πάντα στο ίντερνετ, αρκεί να είναι καλός ο ερευνητής και να έχει υπομονή. Όμως οι έρευνες στο διαδίκτυο είναι επίπονες και θέλουν υπομονή», εξήγησε ο κ. Σφακιανάκης.