Εξαγριωμένη με τη διαρροή της φωτογραφίας της σορού του Mad Clip από το νεκροτομείο, λίγες ώρες μετά το τροχαίο που του κόστισε τη ζωή, είναι η οικογένεια του τράπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Tlive»,πρόκειται για φωτογραφία που «φαίνεται να μπήκε κάποιος και να την έβγαλε κλεφτά, δεν είναι φωτογραφία που μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια δικογραφία για παράδειγμα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip.

«Δυστυχώς υπάρχουν και παλιάνθρωποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά», προσέθεσε, ξεσπώντας για ακόμα μια φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=wNmncUEsdA8

Οι αντιδράσεις μετά τη διαρροή της εν λόγω φωτογραφίας του Mad Clip συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του Mad Clip αναζητούν την προέλευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και ψάχνουν στοιχεία για το ποιος είναι αυτός που την διέρρευσε.

Υπενθυμίζεται πως για το εν λόγω θέμα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI και πρώην στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στον Τομέα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, τονίζοντας πως οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν.

«Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η φωτογραφία υπάρχει ακόμα και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Κάθε άνθρωπος που συνδέεται στο διαδίκτυο αφήνει ένα ηλεκτρονικό ίχνος».

«Ό,τι γράφεται, γράφεται για πάντα στο ίντερνετ, αρκεί να είναι καλός ο ερευνητής και να έχει υπομονή. Όμως οι έρευνες στο διαδίκτυο είναι επίπονες και θέλουν υπομονή», εξήγησε ο κ. Σφακιανάκης.

Επιτήδειοι είχαν βγάλει και αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά η Porsche του Mad Clip!

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, επιτήδειοι έβγαλαν αγγελία ότι πωλείται από την οικογένεια για ανταλλακτικά η μοιραία Porsche του Mad Clip.

«Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά, έπειτα από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή, η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip», σύμφωνα με την εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ.