Τη δική της ανάρτηση έκανε η Ελένη Φουρέιρα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Mad Clip. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για το τραγούδι «Μπορεί» που ηχογράφησαν λίγο καιρό πριν ο τράπερ σκοτωθεί σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και αρκέστηκε στο να γράψει μόνο την τραγική ημερομηνία, την οποία συνόδευσε με ένα λευκό περιστέρι.

Η ανάρτησή της

foureira_madclip3

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ελένη Φουρέιρα είχε συναντηθεί με τον Mad Clip, μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχάιο που του κόστισε τη ζωή του και μάλιστα, είχαν τραγουδήσει μαζί στον γάμο ενός κοινού τους συνεργάτη.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Πίτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή, η Ελένη Φουρέιρα είπε το τραγούδι τους σε ζωντανή εμφάνιση, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα στη σκηνή.

Το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip

To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, ο 34χρονος κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

troxaio_madclip3

troxaio_madclip4

Διαβάστε ακόμη: