Έξαλλοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του Mad Clip, οι δικοί του άνθρωποι, για τη διαρροή της φωτογραφίας από το νεκροτομείο.

Οι αντιδράσεις μετά τη διαρροή της εν λόγω φωτογραφίας του Mad Clip συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του Mad Clip αναζητούν την προέλευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας που έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και ψάχνουν στοιχεία για το ποιος είναι αυτός που την διέρρευσε.

Για το εν λόγω θέμα μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI και πρώην στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στον Τομέα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, τονίζοντας πως οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν.

Η φωτογραφία με τον Mad Clip από το νεκροτομείο κυκλοφορεί ακόμα

«Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η φωτογραφία υπάρχει ακόμα και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Κάθε άνθρωπος που συνδέεται στο διαδίκτυο αφήνει ένα ηλεκτρονικό ίχνος».

«Ό,τι γράφεται, γράφεται για πάντα στο ίντερνετ, αρκεί να είναι καλός ο ερευνητής και να έχει υπομονή. Όμως οι έρευνες στο διαδίκτυο είναι επίπονες και θέλουν υπομονή», εξήγησε ο κ. Σφακιανάκης.

Μάλιστα, τόνισε πως «στη χώρα μας έχουμε μια από τις καλύτερες διώξεις ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ευρώπη. Αυτό και μόνο λέει ότι μπορεί να βρεθεί ο δράστης, που πήρε φωτογραφίες και τις ανάρτησε στο διαδίκτυο».

Πάντως, τόνισε πως οι συγγενείς του αδικοχαμένου μπορούν να κάνουν μήνυση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατά αγνώστου δράστη και στη συνέχεια η δίωξη θα κάνει άρση απορρήτου επικοινωνιών και θα βρει από ποιον έγινε.

«Απομένει οι συγγενείς του εκλιπόντος να κάνουν μήνυση», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Σφακιανάκης.

Υπενθυμίζεται πως σάλος έχει προκληθεί από μια φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο η οποία διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, ο γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης ξέσπασε μέσω του προσωπικού και επίσημου προφίλ του στο Instagram.

Όπως προκύπτει από την εν λόγω ανάρτηση, φαίνεται πως κάποιος που είχε πρόσβαση στο νεκροτομείο όπου είχε μεταφερθεί ο Mad Clip μετά το δυστύχημα, τον τράβηξε φωτογραφία.