Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (29/9) το νέο τηλεοπτικό reality του ΣΚΑΪ με τίτλο Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι δέκα πρώτοι διαγωνιζόμενοι έφτασαν στην Τενερίφη και μπήκαν στη βίλα των… ερωτευμένων. Ανάμεσα τους η εκρηκτική Κλαούντια, η οποία και μας επιφύλασσε μια έκπληξη στο εισαγωγικό της απόσπασμα.

«Είμαι single σχεδόν πέντε μήνες τώρα. Χώρισα επειδή η μαμά μου δεν συμπαθούσε το αγόρι μου. Ο τέλειος σύντροφος για εμένα θα ήταν ψηλός, επειδή ο μπαμπάς μου είναι ψηλός, θα ήθελα να μιλάει γλυκά, να ταξιδεύει, να τα πάει καλά με τη μαμά του, να ξέρει να μαγειρεύει, να ξέρει να πλένει τα ρούχα του. Σε περίπτωση που μιλήσω με τον πατέρα μου θα εύχομαι να μην με πει με το παρατσούκλι μου», είπε αρχικά η σέξι παίκτρια.

«Το παρατσούκλι μου στα γερμανικά λέγεται πουτ@ν@! Ξέρω ότι ακούγεται λάθος στα ελληνικά αλλά σημαίνει γλυκούλα» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ελληνογερμανίδα Κλαούντια στην πρεμιέρα του Love Island.

«Έχω φέρει περίπου 30 μαγιό και δεν ξέρω ποια θα βάλω. Επειδή, άμα με δει η μάνα μου με αυτά τα μαγιό που πήρα, θα με διώξει από το σπίτι».

Love Island: Ποια είναι η Κλαούντια Πένκα

Είναι 24 ετών, personal assistant και λέων ενώ στην ερώτηση για το celebrity crush της είπε πως δεν έχει, δηλώνοντας ότι «όποιον διάσημο ήθελα, τον είχα».

Πληθωρική, πολυταξιδεμένη, με καταγωγή από Τσεχία, Γερμανία, Λευκορωσία και Κωνσταντινούπολη έρχεται για να κατακτήσει το Love Island. Είναι άνθρωπος που θέλει να «αλλάζει τον αέρα της» και αυτό φαίνεται καθώς μεγάλωσε στην Ελλάδα, έφυγε στην Αμερική για σπουδές και τώρα ζει στο Dubai όπου και εργάζεται στον τομέα του real estate.

Όποιο αγόρι δεν μιλάει τουλάχιστον 2 γλώσσες, δεν έχει ταξιδέψει σε 3 ηπείρους και δεν είναι εξπέρ στο σκούπισμα και στο σφουγγάρισμα καλύτερα να μη σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο της καθώς η ίδια μιλάει Ελληνικά, Γερμανικά και Αγγλικά, λατρεύει τα ταξίδια και έχει εμμονή με την καθαριότητα και την τάξη. Θεωρεί ως αρνητικό αλλά ταυτόχρονα και θετικό στοιχείο του χαρακτήρα της το ότι δεν φιλτράρει ποτέ τα λόγια της.

Οι περισσότερες σχέσεις της είναι με αγόρια από το εξωτερικό. Είναι ελεύθερη τους τελευταίους 3 μήνες μετά από μια σχέση που κράτησε 1,5 χρόνο με ένα αγόρι από την Νιγηρία. Έρχεται στο Love Island για να απαντήσει σε ένα ερώτημα που την ταλανίζει εδώ και καιρό. Γιατί δεν έχει πέραση στους Έλληνες άντρες;

Love Island: Το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη! Κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν σε έναν επίγειο παράδεισο στην εξωτική Τενερίφη, διασκεδάζουν, γνωρίζονται και ερωτεύονται!

Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτας περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις εξελίσσονται και τα ζευγάρια αλλάζουν. Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος και η love guard του παιχνιδιού δεν «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη!

Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς του;

Διαβάστε ακόμη: