Η Λίβερπουλ είχε πρώτο στόχο τον Τσάμπι Αλόνσο για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία. Μετά όμως τη σημερινή ανακοίνωση του Ισπανού προπονητή ότι θα συνεχίσει για ένα ακόμα χρόνο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν οι «κόκκινοι» είναι αναγκασμένοι να ψάξουν πάλι στην αγορά για να βρουν τον «εκλεκτό».

Ο Αλόνσο με τη στάση του δείχνει να μην αισθάνεται ακόμη την ανάγκη να κάνει το επόμενο βήμα. Θέλει να συνεχίσει στις «Ασπιρίνες», να πάρει έναν ακόμη χρόνο εμπειρίας και στη συνέχεια να προχωρήσει προπονητικά αναλαμβάνοντας τα ηνία μιας ομάδας που βρίσκεται σταθερά στην ποδοσφαιρική ελίτ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέο ρεπορτάζ του φέρνει στο προσκήνιο άλλα υποψήφια ονόματα για τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ. Πρώτο και καλύτερο αυτό του νυν τεχνικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίν.

Ο 39χρονος για πολλούς διαθέτει όλο το πακέτο! Είναι έτοιμος για να αφήσει την Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ και να δοκιμάσει την τύχη του στην επόμενη… πίστα. Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να του δώσει αυτή την ευκαιρία. Να τον εμπιστευτεί και να τον χρήσει ως τον διάδοχο του Κλοπ. Τον προπονητή που θα έρθει στο Άνφιλντ, θα στηριχτεί απόλυτα από όλους και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσει να γράψει νέα κεφάλαια στην ιστορία του συλλόγου. Ο Αμορίν έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του τα τελευταία χρόνια στην Σπόρτινγκ. Έχει πανηγυρίσει τίτλους, έχει καταγράψει μεγάλες νίκες και παράλληλα έχει «αναθρέψει» ουκ ολίγα αστέρια που σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Διαβάστε ακόμη: