Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» την Κυριακή και απόσπασμα από την συνέντευξή της προβλήθηκε μέσα από το «Happy Day».

Πιο συγκεκριμένα η Χριστίνα Λαμπίρη θυμήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε όταν έπρεπε να διαχειριστεί κοινωνικά θέματα στις εκπομπές της, αναφέροντας πως αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκε.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου θέματα στενάχωρα για μένα. Αυτά τα κοινωνικά, τα βαριά. Είμαι αυτό ακριβώς, χορός, τραγούδι, τρεις μέρες στην πόλη σας. Έτσι θέλω να βλέπω τα πράγματα και όταν τα δω σοβαρά, θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό που κάνω. Επειδή πουλάει τώρα το κοινωνικό, τώρα θα βάλεις κοινωνικό.

Μα δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό κάποιοι γίνονται πάρα πολύ καλοί σε αυτό, και κάποιοι άλλοι δε μπορούν να συνεχίσουν, όπως ήμουν εγώ. Ερχόταν λοιπόν ένα θέμα στο πλατό, αγκομαχούσα μέχρι να το βγάλω, πάλευα μέσα μου πάρα πολύ, το καταλάβαινες εσύ οπότε με απέρριπτες, γιατί, γιατί να το δεις σε μένα; Να το δεις σε κάποιον που το πιστεύει».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Λαμπίρη τόνισε πως: «Και το χειρότερο από όλα ήταν, ότι όταν τελείωνε όλο αυτό, εγώ γύριζα στο γραφείο ετοιμάζοντας μια άλλη εκπομπή και ο άλλος άνθρωπος που είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής, γύριζε στον πόνο του. Για μένα ήταν μηδέν προσφορά».

Χριστίνα Λαμπίρη: «Όταν είπα πως “κρεμάω το ακουστικό” ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση»

Διαβάστε ακόμη: