Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ορκίστηκε σήμερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα, ενώ, κατά τα προβλεπόμενα, θα πάρει στη συνέχεια και 5ημερη τιμητική άδεια.

Η τελετή ξεκίνησε με τους προς ορκωμοσία οπλίτες να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο. Μετά τον όρκο που έδωσαν οι οπλίτες παρήλασαν μέσα στο στρατόπεδο της Θήβας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του, καθώς εκ του νόμου έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

Παρόντες στην ορκωμοσία του ήταν ο πατέρας του καθώς και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πάει στη συνέχεια σε ουζερί μαζί με τους 15 φαντάρους που όλο αυτό το διάστημα μοιράζονταν τον ίδιο θάλαμο στο στρατόπεδο της Θήβας.

Γενέθλια στου Ψυρρή

Επιπλέον, ο Στέφανος Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών, κάτι το οποίο δεν μπορεί να παραγνωριστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Διαβάστε ακόμη: