Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Δημήτρης Κόκοτας το απόγευμα της Πέμπτης με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή να παραμένει κρίσιμη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια προβών για το show Just the 2 of Us, στο οποίο συμμετέχει ως διαγωνιζόμενος με την Τραϊάνα Ανανία, ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

«Είναι κρίμα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε. Αυτή τη στιγμή περιμένουν να δουν τα επόμενα 24ωρα την εξέλιξη», τόνισε στο Mega η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

«Σήμερα θα βγει ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν έχει βγει από την εντατική. Αυτά είναι σοβαρά περιστατικά. Δεν είναι απλά. Χρειάζεται παρακολούθηση ιδιαίτερη».

Πληροφορίες από νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή.

Δημήτρης Κόκοτας: Ποιος είναι ο τραγουδιστής

Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας και γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς άλλους γνωστούς τραγουδιστές όπως είναι η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, ο Πασχάλης Τερζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Βασίλης Καρράς, η Κωνσταντίνα, η Λίτσα Γιαγκούση και ο πατέρας του, Σταμάτης Κόκοτας.

Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο Διαδόσεις κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου του 1994 από την Eros Music σε μουσική και στίχους του Φοίβου, φτάνοντας τις 30.000 πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο κι έγινε χρυσός. Από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν τα τραγούδια: «Διαδόσεις», «Αυτά τα χείλια», «Άντε γεια μας» και «Κι αν σ’ αγαπώ».

Έχει κυκλοφορήσει πάνω από δέκα άλμπουμ και το 2007 κυκλοφόρησαν οι δύο τελευταίοι δίσκοι του με τίτλους «Άμα δε σε δω απόψε» και «Live + 4» από την Alpha Records.

Το 2013 ο Κόκοτας μαζί με τους Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου πραγματοποίησαν συναυλίες σε πολλές χώρες όπως στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και το Ισραήλ σε μια περιοδεία που ονομάστηκε «A Trιbute to the Legends» κάνοντας μια αναδρομή ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των πατεράδων τους.

Την περίοδο που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, διατηρούσε σχέση με τη κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα. Με τη σύζυγο του, Κατερίνα, γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και το 2011 απέκτησαν μια κόρη, τη Ριάνα.

Διαβάστε ακόμη: