Απασχολεί ξανά η Μπιάνκα Σενσόρι, σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, απλά αυτή τη φορά δεν είναι για την εμφάνισή της.

Από τη στιγμή που το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του, κανείς δεν έχει ακούσει τη φωνή της Μπιάνκα Σενσόρι, ούτε σε δηλώσεις, αλλά ούτε και μέσω των social media.

Ένα βίντεο που τραβήχτηκε πριν τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ και δείχνει τη Μπιάνκα Σενσόρι να συστήνεται στο κοινό ως η σχεδιάστρια της εταιρείας Yeezy, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ μίλησε στη σύνοδο κορυφής CFS 2022 στο Παρίσι και ένα απόσπασμα από την εκδήλωση εμφανίστηκε στο Reddit.

Μπιάνκα Σενσόρι: Πώς σχολιάζουν τη φωνή της – «Ακούγεται φυσιολογική!»

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από κάποιον για πρώτη φορά στο Reddit έχει γίνει πλέον, viral και στο Twitter, με το κοινό να επισημαίνει πως «είναι τρελό που είναι η πρώτη φορά που ακούω τη φωνή της».

Στο σύντομο κλιπ, οι θαυμαστές του ζευγαριού παρατήρησαν μάλιστα, την προφορά της, αφού η ίδια όπως λέει, κατάγεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η ίδια ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Είμαι αρχιτέκτονας σχεδιάστρια από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Αυτή τη στιγμή, μένω στο Λος Άντζελες και είμαι επικεφαλής σχεδιάστρια της Yeezy».

Συνέχισε λέγοντας: «Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με σχεδιαστές όπως ο Τζέιμς Τάρελ, ο Βαλέριο Ολτζιάτι και ο Βενσάν Βαν Ντούζεν. Το πάθος μου για την αρχιτεκτονική έγκειται στην κατασκευή, την σύλληψη της ιδέας του μελλοντικού χώρυ και στην εξερεύνηση της σύνδεσης του φυσικού τοπίου με αυτό που θα γίνει αργότερα».

Βλέποντας αυτό το βίντεο, το κοινό στο Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο, με κάποιες από τις αναρτήσεις να γράφουν: «Ω, ακούγεται φυσιολογική» και «έχω δει τα περισσότερα μέρη του σώματός της, αλλά είναι η πρώτη που την άκουσα να μιλάει».

Διαβάστε ακόμη: