Την απάντησή της στο εξώδικο του πατέρα της έδωσε η Βίκυ Λέανδρος.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες, ο υπερήλικας πατέρας της ερμηνεύτριας απέστειλε εξώδικο στο οποίο ανέφερε ότι της απαγορεύει να πει τραγούδια του στην συναυλία της στο Ηρώδειο.

Η Βίκυ Λέανδρος έδωσε την απάντησή της σε όσα έχουν γραφτεί για τις τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα της, ύστερα από την είδηση που κυκλοφόρησε, σχετικά με ένα εξώδικο από την πλευρά του.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO!, η Βίκυ Λέανδρος ξεκαθάρισε ότι το εξώδικο σημείωμα δεν αφορά την ίδια αλλά την εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία της. Παράλληλα, επισήμανε ότι για εκείνη, ο πατέρα της έχει σημαντική θέση στην καρδιά της.

«Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομα του και το αλλάξανε βεβαίως αμέσως μόλις το είδανε. Και για εμένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής» ανέφερε.

Ερωτηθείσα για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα της, η Βίκυ Λέανδρος απάντησε «Από τη δική μου την πλευρά είναι καλή. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει γιατί και με μεγάλωσε, και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου».

Διαβάστε ακόμη: