Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στον χθεσινό αγώνα του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν η είσοδος του μικρού Λέανδρου στο γήπεδο μαζί με το «αστέρι» της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 11χρονος φίλος του ΠΑΟΚ έχει συγκινήσει το κοινό με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2022 βρέθηκε στην Τούμπα και στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Ολυμπιακό σκόραρε με τη βοήθεια του κόσμου.

Το παιδί έχει χάσει την όρασή του στην ηλικία των 2,5 ετών λόγω ενός πολύ σοβαρού όγκου στον εγκέφαλο και μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο απέδειξε πως είναι μαχητής της ζωής.

Ο Λέανδρος πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει ο πρωταγωνιστής στο προωθητικό βίντεο της UEFA για την παγκόσμια καμπάνια «A Ball for All» (Μια Μπάλα για Όλους), με τον δημιουργό της Ηλία Μάστορα να εμπνέεται απ’ αυτόν για την μπάλα που κουδουνίζει και απευθύνεται στα παιδιά με προβλήματα όρασης.

Μ’ αυτή την μπάλα στα χέρια, ο Λέανδρος σήκωσε την Τούμπα στο πόδι, όταν έστειλε το δικό του μήνυμα λίγο πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ για το Conference League.

Αυτή η μπάλα με το κουδουνάκι είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και όσο μεγαλώνει λατρεύει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμη: