H Αφροδίτη Λατινοπούλου για ακόμα μία φορά επανήλθε στο προσκήνιο και στον στόχο της, βρέθηκε ο σεναριογράφος και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη, επεσήμανε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί, στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο.

Η πρώην πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με επιθέσεις κατά διασήμων και μη, αυτήν τη φορά έγραψε σε σχόλιο: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε σχολιάσει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, λέγοντας στο περιοδικό “Hello” ότι «αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμη λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ δεν είχα αυτά τα δικαιώματα.

Δε μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι γκέι, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μία ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω, λοιπόν, οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν.

Αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφό τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα –και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω– δε θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι».