Το δικό της αιχμηρό σχόλιο για όσους ξέσπασαν κατά της νέας κωμικής σειράς του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», κάνει πολιτεύτρια με τη ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η δικηγόρος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό και θέλησε να μιλήσει δημόσια για το Μάρκο Σεφερλή και τα αστεία του

Όπως αναφέρει σε βίντεό της «αν φτάσουμε σε σημείο να απαγορεύσουμε και να καταδικάσουμε τη σάτιρα, θα πάψουμε να είμαστε ελεύθεροι».

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Το βίντεο στο facebook που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων

Η δικηγόρος ξεκινάει από την αρχή του βίντεο να «μοιράζει» απλόχερα τις σεξιστικές και ομοφοβικές της απόψεις. Για άλλη μια φορά τα βάζει με όσους επικρίνουν το σεξιστικό χιούμορ Σεφερλή και φωνάζει τις απόψεις της

Μάρκος Σεφερλής: Πρεμιέρα του “Super Mammy” με αστεία για βιαστές

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (03/04) η νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο “Super Mammy”, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι άκρως απογοητευτικές.

Στη σειρά, η οποία βασίζεται στο “Mrs. Brown’s Boys” του BBC και θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα με το όνομα Χαρίκλεια, υποδυόμενος την “αθάνατη” Ελληνίδα μάνα.

Το πρώτο επεισόδιο του “Super Mammy” επιβεβαίωσε το πιο δυσοίωνο σενάριο, καθώς αναπαράγονται όλα τα ομοφοβικά και σεξιστικά στερεότυπα για τα οποία μέρα – νύχτα δίνουμε αγώνες προκειμένου να εξαλειφθούν.

Ο Μάρκος Σεφερλής στη σειρά "Super Mammy"

Οι ομοφυλόφιλοι παρουσιάζονται για άλλη μια φορά ως καρικατούρες για να “γελάσει” το κοινό, ενώ στην πραγματική ζωή πασχίζουν να κατακτήσουν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, οι γυναίκες αντικειμενοποιούνται και εργαλειοποιούνται, τη στιγμή που τα περιστατικά έμφυλης βίας αυξάνονται μέρα με τη μέρα, οι βιαστές και οι επιδειξίες εμφανίζονται ως άνδρες τους οποίους οι γυναίκες ποθούν, ενώ την ίδια ώρα τα κορίτσια φοβούνται να γυρίσουν μόνα τους στο σπίτι τα βράδια.

Το “χιούμορ” του Μάρκου Σεφερλή είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ωστόσο, θα είχε κανείς την ελπίδα πως στην Ελλάδα του 2022, προϊόντα με “αστεία” για βιασμούς και γυναίκες που κάνουν σεξ ούσες μεθυσμένες, δεν θα είχαν θέση στην τηλεόραση, δεδομένων, μάλιστα, των αποκαλύψεων που έγιναν τον τελευταίο χρόνο μέσω του κινήματος #Metoo και των δύο εν εξελίξει δικών γνωστών σκηνοθετών / ηθοποιών που κατηγορούνται για βιασμούς.

Κι όμως. Ο ΑΝΤ1 επέλεξε, όχι μόνο να το προβάλει, αλλά και να το τοποθετήσει στην prime time ζώνη του καναλιού, θεωρώντας – μάλλον – πως αυτό το είδος ξεπερασμένου, αναχρονιστικού και απαράδεκτου χιούμορ είναι κατάλληλο για γενική κατανάλωση.