Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας θα μείνει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο του νέου σάλου που έχουν προκαλέσει τα σχόλια της πολιτεύτριας για τα κιλά της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Η επίθεση στη Δανάη Μπάρκα

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με τις δημόσιες τοποθετήσεις της, έβαλε αυτήν την φορά, στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του Mega, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπο», ισχυριζόμενη ότι δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραφε η κ. Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

H απάντηση της παρουσιάστριας του Mega

Στην Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε η παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα.

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους» ανέφερε η παρουσιάστρια του MEGA, ενώ σημείωσε ότι και με αυτό θέλει να κάνει παιδιά.