Με 4 νέα πρόσωπα, 2 άνδρες και 2 γυναίκες, αντικαθίστανται στην Lamda οι ηχηρές αποχωρήσεις σοβαρών και χαρισματικών προσωπικοτήτων, όπως για παράδειγμα ο κ. Ζωντανός, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτόνομη πορεία σε μια πολύ κρίσιμη και ουσιαστική χρονική στιγμή για την εισηγμένη εταιρία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι 2 κυρίες αναλαμβάνουν τα κτιριακά και οι δύο κύριοι εκ των οποίων ο ένας προέρχεται από την Αραβία και ειδικότερα την Αρχιρόδον, αναλαμβάνουν Υποδομές και Κοινοπραξίες!

Το γεγονός πάντως είναι, πως σε όλα τα επίπεδα την ώρα τούτη, κυρίως στην κυβέρνηση, υπάρχει ένας διάχυτος προβληματισμός για τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στο εμβληματικό έργο, καθώς τα χρονοδιαγράμματα δεν έχουν τηρηθεί και ο προγραμματισμός έχει πέσει έξω.

Η αποχώρηση μάλιστα των 4 στελεχών, που τις τελευταίες μέρες υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, διογκώνει την υπάρχουσα ανησυχία, καθώς έλαβαν χώρα λίγο πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού των περίπου 500 εκατ. ευρώ που αφορά υποδομές, λιμενικά έργα, την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος και άλλα εντός των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Ελληνικού!

Την ίδια ώρα η πιάτσα βοά για μοιρασιά των έργων του Ελληνικού από τους εργολάβους, που κατά πληροφορίες θα κατέβουν στους εν λόγω διαγωνισμούς με προσυμφωνημένες προσφορές που θα περιλαμβάνουν χαμηλές εκπτώσεις.

Εξέλιξη καλή για τις τεχνικές εταιρίες, κακή για την Lamda και τους μετόχους της, μικρούς και μεγάλους!

Lamda: Οι παραιτήσεις, τα 4 νέα πρόσωπα, οι καθυστερήσεις και η μοιρασιά των έργων του Ελληνικού!

Και επίσης είναι διάχυτη η βεβαιότητα, ότι από τις μέχρι στιγμής διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι «μεσίτες» του 5% που φέρονται να έχουν «πλουτίσει» εκ του ασφαλούς και χωρίς ρίσκο, λαμβάνοντας προμήθειες – μαμούθ για διαμερίσματα στον Πύργο του Ελληνικού όπου η ζήτηση ήταν υπερβάλλουσα και στην κυριολεξία οι ενδιαφερόμενοι έκαναν ουρά και «έβαζαν μέσον» για να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα εκ των πολυπόθητων διαμερισμάτων με πανοραμική θέα 360 μοιρών στην Αττική και τον Σαρωνικό!

Υπό αυτή την έννοια η παρουσία «μεσιτών», στην πραγματικότητα νταραβεριτζήδων της πιάτσας που παριστάνουν εσχάτως και τους μεσίτες, αφήνει σκιές και εγείρει σοβαρά ερωτήματα προς το μάνατζμεντ της επιχείρησης, γιατί αποφάσισε να «βάλει στο παιχνίδι» διάφορους περιφερόμενους της καλής κοινωνίας, που μια ζωή είναι της προσκολλήσεως σε μεγαλοεπιχειρηματίες και προβεβλημένα πρόσωπα της δημόσιας ζωής!

Πάντως, οι πληροφορίες λένε πως ο μάνατζερ Αθανασίου, που όπως μου λένε αισθάνεται πολύ ισχυρός και επιτυχημένος, ιδίως μετά την αποχώρηση Ζωντανού που κύκλοι της Lamda υποστηρίζουν πως τον έβλεπε ανταγωνιστικά, είναι έτοιμος για σόου, χαρές και πανηγύρια ενόψει εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς!

Οι πληροφορίες λένε πως καθαρά υπό την προσωπική του επίβλεψη, ο επιτυχημένος και γοητευτικός μάνατζερ, προωθεί διάφορα happenings στον χώρο του Ελληνικού, show και εκδηλώσεις για να διασκεδάσει ο κόσμος, τα μικρά παιδιά και να φύγει το μυαλό του μέσου πολίτη από τα προβλήματα και την πανδημία, κατά τη διάρκεια των Αγίων ημερών!

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως ο μάνατζερ Αθανασίου έχει εξασφαλίσει και παρουσιάστρια των εκδηλώσεων, προβεβλημένη ξανθιά και εντυπωσιακή τηλεπερσόνα, που θα αναλάβει να μπει μπροστά και να συντονίσει – παρουσιάσει τα show της Lamda!

Η στήλη εύχεται Καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη στον μάνατζερ και την ξανθιά παρουσιάστρια, στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν να κάνουν με τις εορταστικές τους εκδηλώσεις τον κόσμο πιο χαρούμενο!

Γιατί χρειάζεται λίγο γέλιο! Συγχαρητήρια!!!

Τι συμβαίνει με το management της Lamda;