Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των ευρωεκλογών, με τον πρωθυπουργό να ζητά την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες της 9ης Ιουνίου για να ακούγεται πιο δυνατή η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Ο κ. Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή άκρατων ελλειμμάτων, του άκρατου λαϊκισμού και των λεφτόδεντρων που δεν υπάρχουν. Δεν θα γυρίσουμε εκεί».

«Θα στείλουμε μήνυμα στις Ευρωεκλογές ότι το μήνυμα της Ελλάδας θα ακούγεται πιο έντονη στα κέντρα των αποφάσεων», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν τον δύσκολο δρόμο των Πανελλαδικών για να διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο πανεπιστήμιο και τελικά καλύτερες δυνατότητες προκοπής στον τόπο τους. Γι αυτά τα παιδιά αγωνιζόμαστε και καλούμε τους 17αρηδες να ψηφίσουν γιατί όσα θα γίνουν στην Ευρώπη τους αφορούν», σημείωσε.

Ακόμη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάφερε: «Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή άκρατων ελλειμμάτων, άκρατου λαϊκισμού και λεφτόδεντρων που δεν υπάρχουν. Δεν θα γυρίσουμε εκεί».

«Ξέρουμε ότι ορισμένες φορές θα είμαστε δυσάρεστοι. Καλύτερα να σας λέμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε παρά να σας κοροϊδέψουμε ξεδιάντροπα όπως κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης», συμπλήρωσε.

«Διαπραγματευτήκαμε και φέραμε πίσω 36 δισ. από την Ευρώπη. Το αποτύπωμα της Ευρώπης είναι παντού ορατό. Γι’          αυτό είναι σημαντικό η κυβέρνηση να έχει ισχυρή εντολή να διαμορφώσει ευρωπαϊκές εξελίξεις προς όφελος των Ελλήνων και των Ελληνίδων», υπογράμμισε.

«Ποτέ δεν είπαμε ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά υπάρχει κανείς που μπορεί να πει ότι η Ελλάδα δεν είναι καλύτερη σε σχέση με το 2019;», διερωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτό που κάνουμε είναι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Έχω κουραστεί την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για την “αλαζονεία του 41%”. Αυτό είναι προσβλητικό για εσάς, εσάς προσβάλει. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε την καθημερινότητα σας καλύτερη», επισήμανε.

«Η αριστερά που είναι κόντρα στα ολιγοπώλια δεν λέει τίποτα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «εμείς βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό».

«Θέλω να σας ζητήσω να συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές. Υπάρχει ο κίνδυνος της αδιαφορίας επειδή αυτές οι ευρωεκλογές δεν γίνονται μαζί με δημοτικές όπως το άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

«Δώστε μου τη δύναμη να πηγαίνω στην Ευρώπη για λέω ότι είμαι ο πρόεδρος του ισχυρότερου κεντροδεξιού κόμματος στο ΕΛΚ όχι για να τονώσουμε τον εγωισμό μας αλλά για να διεκδικήσουμε περισσότερα. Πάτε στην παραλία αλλά φροντίστε να πάτε να ψηφίσετε πριν ή έστω μετά», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε ακόμη: