Η παροιμία «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» φαίνεται πώς ισχύει για την Κρίστι Τέρλινγκτον και την κόρη της.

Το supermodel των 90s βρέθηκε στην δεύτερη ετήσια φιλανθρωπική οργάνωση «Caring For Women» που διοργάνωσε το ίδρυμα του γαλλικού luxury Ομίλου Kering στη Νέα Υόρκη.

Η εταιρία Kering ανήκει στον Φρανσουά Ανρί Πινό και έχει τα γνωστά brands Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Creed, Puma και Alexander McQueen.

Στο δείπνο που έλαβε χώρα στο Μανχάταν βρέθηκαν πολλοί stars, με την 54χρονη να συνοδεύεται από την 19χρονη κόρη της, Γκρέις Μπερνς

Η Γκρέις έκανε ένα ανδρόγυνο look με βελούδινο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και ασορτί τσάντα. Η μητέρα της επέλεξε ένα midnight blue, μακρύ φόρεμα Balenciaga με ασύμμετρο neckline και ουρά, μαύρες γόβες, τσαντάκι και λαμπερά κοσμήματα.

Η 19χρονη Γκρέις μοιάζει απίστευτα στην καλλονή μητέρα της και μάλιστα αποφάσισε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά της βήματα. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο, έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο καθώς περπάτησε στο British Vogue X LuisaViaRoma show στη Φλωρεντία.

Ακόμη, συμμετείχε σε καμπάνια της Carolina Herrera μαζί με τη μητέρα της, την Πόπι Ντελεβίν και τον Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουργκ.

Η Γκρέις Μπαρνς, θεωρείται «nepo baby», δηλαδή παιδί διασήμων που ακολουθεί την ίδια επαγγελματική πορεία, ζώντας μια ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: