Η Έλενα Κρεμλίδου έχει μιλήσει πολλές φορές για την υπόθεση revenge porn (εκδικητικού πορνό) που την ταλαιπώρησε κατά το παρελθόν, ενώ έχει ενημερώσει τους ακολούθους της στα social media για την έκβαση της υπόθεσής της, που έχει πάρει τη νομική οδό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» η Youtuber μίλησε για την υπόθεση του revenge porn, στην οποία και δικαιώθηκε νομικά, καθώς και τη δύσκολη συναισθηματική διαχείριση σε αυτήν.

«Αυτή η υπόθεση είναι κάτι που με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια τώρα. Τρέχω από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με δικηγόρους, έχω κάνει κάποιες τελευταίες δίκες και τα λοιπά, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό.

Αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι, κυνηγήστε το δίκιο σας. Έτσι όπως κάθομαι τώρα, εδώ στην κουζίνα, ήταν η πρώτη στιγμή που την έλαβα την πρώτη απειλή και ήμουν έτοιμη να πηδήξω από εδώ κατευθείαν.

Από τον 4ο όροφο. Δηλαδή είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε και απλά επί τόπου σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος» είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Έλενα Κρεμλίδου: Έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την υπόθεση revenge porn εις βάρος της

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει μιλήσει στο παρελθόν για το περιστατικό εκβιασμού της, από άνδρα που είχε στη διάθεσή του πορνογραφικό υλικό με την ίδια.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κριθεί ένοχος για τις πράξεις του και η ίδια, σε δηλώσεις της στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend», η Έλενα Κρεμλίδου είχε αναφερθεί στην περιπέτειά της και στη δικαίωση.

«Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που από το 2018 και μετά με έχουν εκβιάσει. Με εκβίασαν ότι αν δεν προέβαινα σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, θα ανέβαζαν το βίντεο, στο οποίο κιόλας δεν είμαι εγώ, αλλά είναι το όλο concept» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία εν τέλει κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τον εκβιαστή της.

«Καταφέραμε να δικάσουμε και να κερδίσουμε τη δίκη απέναντι σε κάποιον που με εκβίασε με ένα μήνυμα. Από ένα πάρα πολύ απλό εκβιαστικό μήνυμα ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με τη φυλακή» είχε δηλώσει επίσης.

Διαβάστε περισσότερα