Μαθαίνω ότι στην αρχή για το ξέπλυμα χρήματος έχουν φθάσει στο «διά ταύτα» 4 υποθέσεις, οι οποίες τελούν υπό έλεγχο το τελευταίο χρονικό διάστημα, όσον αφορά ύποπτες κινήσεις και ροές χρήματος, καθώς και σοβαρά ζητήματα ανακριβούς πόθεν έσχες!

Οι 4 αυτές υποθέσεις βρίσκονται στη φάση της παραπομπής τους ή όχι στον εισαγγελέα, με τις εισηγήσεις των υπηρεσιακών να είναι παραπεμπτικές!

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, οι 2 πρώτες υποθέσεις που θα εξετασθούν την προσεχή εβδομάδα σε υψηλό επίπεδο,

αφορούν επιχειρηματικούς παράγοντες, με ευρεία ενασχόληση σε πλήθος δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων και το ποδόσφαιρο, εκ των οποίων ο ένας έχει βάση το βορρά και ο άλλος το νότο!

Οι πληροφορίες λένε πως και οι δύο αυτές υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο της κυρίας ανάκρισης!

Όσον αφορά τις άλλες 2 υποθέσεις, αυτές αφορούν ανθρώπους της θάλασσας, οι οποίοι ελέγχθηκαν κατόπιν ανώνυμων καταγγελιών

και μάλιστα στον ένα εκ των δύο υπήρξε και «ντου» των αρμοδίων αρχών στην οικία του, από την οποία κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, έγγραφα και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία!

Η υπόθεση των δύο μπον βιβέρ εφοπλιστών προγραμματίζεται να συζητηθεί περί τα τέλη του μηνός, εάν φυσικά έχει ολοκληρωθεί πλήρως ο φάκελος τους από τους υπηρεσιακούς παράγοντες!