Ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», τόνισε ότι «λευκές επιταγές στα αριστερά κόμματα δεν υπάρχουν, τώρα είναι ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω».

Αυτό ήταν το σχόλιο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο τελεσίγραφο του Στέφανου Κασσελάκη Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για να του παραχωρηθεί λευκή επιταγή μέχρι τις εθνικές εκλογές, καλώντας σε διαφορετική περίπτωση, καλώντας σε διαφορετική περίπτωση για εκ νέου προσφυγή στη βάση, προκειμένου να αποφανθεί για την ηγεσία του κόμματος.

Όπως είπε, «δεν γίνεται εμείς να ασχολούμαστε με εκλογή αρχηγού από τη βάση 50 μέρες πριν τις εκλογές όταν τα αλλά κόμματα θα δουλεύουν για τις εκλογές».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Ζαχαριάδης εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με τα όσα είπε για την επιθυμία του να καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα «δημοκρατικό» κόμμα.

«Συμμετείχα σε αυτή τη λέσχη προβληματισμού που κάλεσε τον Κασσελάκη, δεν έκατσα σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του αλλά μέχρι εκεί που είπε ότι θέλει να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ‘’δημοκρατικό’’ κόμμα και εξεπλάγην αρνητικά από τα όσα είπε καθώς τα θεώρησα παιδαριώδη και ανεπεξέργαστα», είπε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη: