Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», αναφέρθηκε στην απόλυση του Θανάση Θεοχαρόπουλου, καλώντας υπέρ μιας συζήτησης στα συλλογικά όργανα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ότι «ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι ένα στέλεχος με μακρά διαδρομή. Κατά κοινή ομολογία είναι ένας εργατικός και πετυχημένος διευθυντής της Κ.Ο. και επειδή ακούω και διάφορα ότι δεν συμβάλει στα κοινοβουλευτικά, εγώ έχω την εντύπωση ότι και ο κ. Θεοχαρόπουλος και άλλοι όπου μας έχει ζητηθεί να συμβάλλουμε έχουμε συμβάλλει. Όταν θέλεις να οικοδομήσεις γέφυρες εμπιστοσύνης έξω από το κόμμα και να φέρεις κοντά τους χώρους, να μιλήσεις για την Κεντροαριστερά, να εμπνεύσεις τον κόσμο πρέπει να έχεις ένα κλίμα συνοχής και αλληλεγγύης στο εσωτερικό».

Ερωτηθείς αν είναι κοντά στο ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι «εγώ πάντα έλεγα ότι αυτά τα οποία μας χωρίζουν με το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιο λίγα από αυτά τα οποία μας ενώνουν, η απόσταση είναι χαοτική με τη ΝΔ».

Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, σχολίασε με νόημα πως «Δεν θα μπω στον πειρασμό ούτε είναι στη λογική μου να παρέμβω στα εσωτερικά άλλου κόμματος θα σας πω όμως την ευρωπαϊκή εμπειρία, και παρακαλώ αυτό να μην ερμηνευτεί κατά τον οποιονδήποτε τρόπο. Υπάρχουν δήμαρχοι και στο Παρίσι και στο Λονδίνο και στη Λισαβόνα οι οποίοι ήταν και αρχηγοί στο κόμμα τους και δήμαρχοι».

Διαβάστε ακόμη