Η Αναστασία Γιούσεφ έχει ήδη κάνει γνωστό πως έχει κινηθεί νομικά εις βάρος του ανθρώπου που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες, στις οποίες η γνωστή χορεύτρια φαίνεται τη στιγμή που αλλάζει ρούχα.

«Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Θέλω να μου πείτε όσες δουλεύετε σε αυτά τα μαγαζιά λογικά αναγνωρίζετε το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», είχε δηλώσει η Αναστασία Γιούσεφ.

Αναστασία Γιούσεφ: «Δεν ήξερα ότι έχει κάμερες ο χώρος»

Τη Δευτέρα (17/6), βρέθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όπου μίλησε για το ζήτημα αυτό, λέγοντας πως έχει δει γυμνές της φωτογραφίες σε «περίεργα» site και πως κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί μετά από αρκετή έρευνα.

«Μου είχαν πει μπες εδώ να αλλάξεις. Εγώ μπήκα, δεν ήξερα ότι έχει κάμερες ο χώρος. Υπήρχε κάμερα τοποθετημένη κάπου ψηλά. Λογικά έβγαλε χρήματα. Είδα τις φωτογραφίες σε περίεργα σάιτ. Ήταν παλιές οι φωτογραφίες και μετά από έρευνα βρήκα πότε έγινε. Μάλιστα τώρα έχει γίνει ανακίνηση στο μαγαζί και τώρα το έχει πουλήσει. Πολύ κόσμος με βοήθησε και τα στόρι στα σόσιαλ. Το μήνυμα τώρα είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Και να μιλάς».

Διαβάστε ακόμη