Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν νέα πτώση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγο πριν τις Ευρωεκλογές αλλά και στους υπεύθυνους του τραγικού δυστυχήματος.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Αρβανίτης τόνισε ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το βασικό θέμα στις εκπομπές, δεν θα ανεβαίνει το κόμμα.

«Από την στιγμή που ο  ΣΥΡΙΖΑ σταματήσει να τροφοδοτεί την ειδησεογραφία με τα εσωτερικά θα ανέβουμε» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν πιάσει το 41% αφού υπάρχει μια εμφανής πτώση της κυβέρνησης δημοκοπικά

Στη συνέχεια, ο Κώστας Αρβανίτης σημείωσε ότι «το βασικό θέμα είναι πόσο απέχει ο δεύτερος από το πρώτο», συμπληρώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καθαρά δεύτερος.

Σχετικά με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο του κόμματος, ο κ. Αρβανίτης ανάφερε: «Και εγώ πίστευα ότι ο Τσίπρας θα έπρεπε να ήταν στο συνέδριο και να πει αυτά που ήθελε» ενώ σχετικά με την τοποθέτησή του είπε ότι αυτό που ήθελε να πει ο κ. Τσίπρας ήταν «σοβαρευτείτε όλοι».

Για τα Τέμπη

Όσον αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως «υπάρχει απόλυτη συγκάλυψη» και πως πρόκειται για ποινικό αδίκημα.

Όπως είπε ο κ. Αρβανίτης, «ο πολιτικά υπεύθυνος και ποινικά ήταν ο κ. Καραμανλής, ήταν ο υπουργός που είχαμε  πέντε χρόνια. Απορώ ποια ήταν αυτά τα συμφέροντα και τι καλύπτουν τον κ. Καραμανλή που δεν του επιτρέπουν να πάει στο δικαστήριο. Θέλουμε να πάει στο δικαστήριο και αυτός και προηγούμενος υπουργός για να δώσουν καταθέσεις».

Διαβάστε ακόμη: