Μπορεί οι δουλειές τον τελευταίο καιρό να… μην πήγαιναν καλα, με αποκορύφωμα το «λουκέτο» στην ναυαρχίδα των εστιατορίων του στη Νέα Υόρκη, ωστόσο ο Νουσρέτ δείχνει να μην το βάζει κάτω.

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στο εστιατόριο του Νουσρέτ στην Κωνσταντινούπολη και πριν απολαύσει το φαγητό του έκανε τον υπεύθυνο κρατήσεων στο «Kalimera» με αποτέλεσμα το μοναδικo βιντεάκι στο instagram !!

Ο πασίγνωστος -κυρίως από τα social media- Τούρκος σεφ Νουσρέτ, γνωστός και ως «Salt Bae» έχει προχωρήσει  σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, με έντονο άρωμα Ελλάδας, και… την παρουσία του Αντώνη Ρέμου.

Ο Τούρκος σεφ «προσέλαβε» τον Αντώνη Ρέμο

Ένα βίντεο με τον Αντώνη Ρέμο ανάρτησε ο Τούρκος σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ στα social media.

Σε αυτό, οι δύο άντρες, τους οποίους συνδέει μια δυνατή φιλία χρόνων, βρίσκονται στο εστιατόριο «Kalimera».

Πρόκειται για το νέο εστιατόριο, που άνοιξε τον περασμένο Οκτώβριο στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος σεφ, που είναι γνωστός και ως SaltBae.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται να σηκώνει το τηλέφωνο για μία κράτηση στο εστιατόριο.

«Καλημέρα. Για μια κράτηση στο “Kalimera”; Όχι, είμαστε φουλ», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, ενώ στη συνέχεια προτρέπει τον πελάτη να τηλεφωνήσει την επόμενη εβδομάδα.

 

 

Διαβάστε ακόμη: