Χθες (10/11), ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε στον αδελφό του, Παντελή Παντελίδη και τα κακοπροαίρετα σχόλια που έχει δεχθεί. Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην είσοδό του στον χώρο της μουσικής.

«Η οικογένειά μου δε με απέτρεψε ποτέ. Δεν ήταν, όμως, το καλύτερό τους να μπούμε ξανά σε αυτόν τον χώρο, να σου πω την αλήθεια. Αλλά μου έδωσαν όλα τα εφόδια και με έστειλαν να κάνω μαθήματα φωνητικής», υποστήριξε αρχικά.

Κωνσταντίνος Παντελίδης

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια, επειδή έχει ερμηνεύσει τραγούδια του αδερφού του, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή.

«Έχω δεχθεί πάρα πολλά κακοπροαίρετα σχόλια. Λένε πως επειδή ερμηνεύω τραγούδια του αδελφού μου, το εκμεταλλεύομαι. Έχω ακούσει άσχημα πράγματα, ότι γενικά τον μιμούμαι», τόνισε.

«Αν καθόμουν να με επηρεάζουν τα κακοπροαίρετα σχόλια… Ένα αρνητικό που έχει βάση, να το ακούσω, γιατί μπορεί να με βελτιώσει. Αλλά να ασχολούμαι με αυτά; Θα έχανα τον στόχο μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη: