Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του Παντελή Παντελίδη, βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλατό του «the 2Night show» όπου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κάνει τα πρώτα του βήματα στην μουσική έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music ενώ πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε στο «Σπίτι με το Mega» καλεσμένος του Πάνου Κιάμου.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για το ξεκίνημά του στο τραγούδι, τη σχέση του με τον Παντελή αλλά και για τα ακυκλοφόρητα που άφησε πίσω του ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης και σκέφτεται να κυκλοφορήσει αυτός.

«Θα πάρω τραγούδια του Παντελή αλλά ήθελα να δοκιμάσω πρώτα με δικά μου»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο τραγούδια στα οποία υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική. Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου αν υπάρχουν τραγούδια ακυκλοφόρητα του αδερφού του ο ίδιος απάντησε:

«Υπάρχουν ναι, δεν υπάρχουν στο στούντιο γραμμένα. Άλλα είναι μισά, άλλα είναι γραμμένα στο κινητό, κάποιοι στοίχοι… Εννοείται ότι θα πάρω τραγούδια του. Αν μπορέσω θα τα πάρω όλα αλλά ήθελα να δοκιμάσω στην αρχή με τα δικά μου τραγούδια».

Κωνσταντίνος Παντελίδης

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ο αδερφός του, Παντελής, και οι φανς του που τώρα ακολουθούν αυτόν

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε κι ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδερφό του: «Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης φανερά συγκινημένος ανέφερε ότι έμαθε μόλις πριν από ένα μήνα για την ύπαρξη αυτού του αποσπάσματος.

Τέλος, μίλησε για την εμφάνισή του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου όπου και συγκίνησε πλήθος κόσμου με τη φωνή του και τα θετικά σχόλια που έλαβε εκείνο το βράδυ αλλά ειδικότερα από τους θαυμαστές του αδερφού του.

«Με παραδέχτηκαν πιο πολύ στο live. Διάβασα πολύ καλά σχόλια. Οι fans του Παντελή με ακολουθούν και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερο επειδή βλέπουν ότι καλυτερεύω και δουλεύω».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.