Η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο «έχασε» τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, 6.5 χρόνια νωρίτερα.

Σύντομα, πρόκειται να διεξαχθεί νέα δίκη, με συμμετέχοντες τους μάρτυρες που μήνυσε, όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ημερομηνία για τη δίκη με τους μάρτυρες που μηνύσαμε, όπου εμφανίστηκαν 5 χρόνια μετά το ατύχημα και το δικαστήριο έκρινε όψιμους. Δε βαριέμαι ποτέ», έγραψε στην «ιστορία» της η Μίνα Αρναούτη, όπου δημοσίευσε το έγγραφο με την εισερχόμενη κλήση μάρτυρα από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μίνα Αρναούτη, στόρι.

Στις 18 Ιανουαρίου 2016, ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε έπειτα από τροχαίο στο Ελληνικό, «βυθίζοντας» σε θλίψη οικογένεια, φίλους και ανθρώπους της εγχώριας μουσικής. Η Μίνα Αρναούτη, εκτός από φίλη του εκλιπόντα τραγουδιστή, ήταν και επιβαίνουσα στο όχημα, με το οποίο συνέβη το δυστύχημα.

Ακόμη, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Open Weekend», η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε στο τροχαίο.

«Αυτό το σημάδι που έδειξα στο Instagram είναι αυτό που θα μπορούσε να μου κοστίσει τη ζωή. Έχω και στο πόδι ένα τεράστιο σημάδι που πρέπει να φτιάξω με πλαστική επέμβαση αλλά απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το σημάδι στην πλάτη είναι αυτό που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, να στρίψω τον πνεύμονά μου. Η μητέρα μου αγωνιούσε αν θα επανέλθει για να βγω στην εντατική. Ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν “σιγά, τίποτα δεν έπαθες”

Έχω μπει στο χειρουργείο 17 φορές, είναι τεράστιο νούμερο. Όλο αυτό έχει πόνο, αποθεραπεία και εγώ δεν ένιωσα συμπόνια. Αυτό θα με πονάει για πάντα. Είμαι θύμα τροχαίου. Ξέρετε τι λένε όμως οι περισσότεροι; Ας μην έμπαινε.

Μπήκα στο αμάξι γιατί δε φαινόταν μεθυσμένος, αυτό θα το λέω και θα το βροντοφωνάζω. Πρόσφατα, είχα δει άρθρο σε ένα έγκυρο σάιτ, που έγραφε ότι η τροχαία στη Λάρισα έκανε αλκοτέστ σε έναν οδηγό και είχε περισσότερη ποσότητα απ’ ό,τι ο Παντελίδης και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι αυτός ο άνθρωπος παρότι είχε πιει, δε φαινόταν μεθυσμένος. Αλλά, όταν το λέω εγώ, είμαι ψεύτρα», είχε τονίσει.