Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, σε βραδινή της έξοδο την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο παρελθόν της στην τηλεόραση, αυτά που γράφονται για εκείνη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρω, κάνει που το λέω ή θα αρχίσουν να λένε πάλι; Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τελεία, είναι κάτι που μοιράστηκα με τον κόσμο γιατί με αυτόν έχω επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω η δική μου αλήθεια και τα δικά μου μάτια είναι που κοιτάζω τον κόσμο και λέω και θεωρώ το αντιλαμβάνεται», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν τα είδα και δεν τα βλέπω. Δεν με στεναχωρεί και δεν με αγγίζει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει και πού αναφέρονται όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των εκπομπών. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε για να γεμίζουμε τις ώρες των εκπομπών» πρόσθεσε σχετικά με τα δημοσιεύματα που ασχολούνται μαζί της.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Είμαι 36 ετών, hello! Έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί και ακόμα λέμε τι;».

«Ναι το σκεφτόμαστε, θέλουμε, γενικά είμαστε ανοιχτοί» είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει με τον άντρα της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα δεύτερο παιδί.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια της η παρουσιάστρια

Διαβάστε ακόμη: